Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

12χρονος προτίμησε να τον σκοτώσουν παρά να σκοτώσει αυτός για συμμορία

topnewsgr_t1Ο 12χρονος Angel Ariel Escalante Perez από τη Γουατεμάλα θυσίασε την ίδια του τη ζωή, όταν αρνήθηκε να πυροβολήσει έναν οδηγό λεωφορείου, όπως του είχαν πει μέλη μιας τοπικής συμμορίας.

Το να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα ήταν κάτι πάνω από τις δυνάμεις του, μιας και ο πατέρας του είναι επίσης οδηγός λεωφορείου.  
Ο 12χρονος κατευθυνόταν στο σχολείο όταν μέλη συμμορίας τον πλησίασαν και απειλώντας τη ζωή του, του ζήτησαν να σκοτώσει έναν οδηγό ενός διερχόμενου λεωφορείου.
Η αδίστακτη συμμορία του έδωσε δύο εναλλακτικές, αν δεν σκότωνε τον οδηγό είτε θα έπρεπε να αυτοκτονήσει κόβοντας τον λαιμό του ή πηδώντας από μία γέφυρα.  
Ο Angel επέλεξε το δεύτερο και λίγο μετά βρέθηκε πεταγμένος κάτω από τη γέφυρα Incensio της πόλης. Παρά τη σφοδρότητα της πτώσης, ο Angel δεν σκοτώθηκε ακαριαία αλλά κατάφερε να παραμείνει ζωντανός τρεις ολόκληρες μέρες μέχρι που τον ανακάλυψε ο πατέρας του που κατέβαλε νυχθημερόν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό του γιου του.   

Μετά από 72 ολόκληρες ώρες, με την βοήθεια της αστυνομίας τον εντόπισε κάτω από τη γέφυρα, σε άθλια κατάσταση και φοβερά τραυματισμένο. Ειδική ομάδα διάσωσης τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί για 15 ημέρες κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως δυστυχώς ο Angel υπέκυψε στα τραύματά του.
Η συγκλονιστική στιγμή που ο πατέρας βρίσκει τον μικρό Angel:
topnewsgr_t2 topnewsgr_t3
 topnews.gr

Χαμός σε όλη την Ελλάδα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ