Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η εκδήλωση για τη διεκδίκηση της ανάληψης Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ευρώπης από το Βόλο


Με μουσική και μουσικούς στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής εκδήλωσης  στην παραλία του Βόλου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 στις...
8 το βράδυ θα γίνει η παρουσίαση της υποψηφιότητας του Βόλου και της Μαγνησίας για την ανάληψη της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021. Η  εκδήλωση  περιλαμβάνει επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διακεκριμένους μουσικούς ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα εμφανιστεί μετά από χρόνια απουσίας και απραξίας η περίφημη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου.


Συγκεκριμένα  το πρόγραμμα ανοίγει με το παγκοσμίου φήμης Βολιώτη κιθαρίστα Κώστα Κοτσιώλη και συνεχίζει με την Ορχήστρα και την Παιδική Χορωδία «Ιωνία», την Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, την Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Βόλου για να ολοκληρωθεί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Βόλου.

Η εκδήλωση που είναι ανοικτή για όλους στοχεύει στην ενεργοποίηση των πολιτών για την εθελοντική τους συμμετοχή με στόχο την ανάδειξη της πόλης του Βόλου και γενικότερα του Νομού Μαγνησίας ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Χαμός στο Βόλο με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ