Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Κακόγουστο «αστείο» στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης-Έριξαν αμπούλα (;) στο διάδρομο-Μαθητές με βήχα και κόκκινα μάτια έτρεχαν στα παράθυρα!

Πραγματικά…απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα, Δευτέρα, στο σχολικό συγκρότημα του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης, όταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, από άγνωστη αιτία, πιθανόν από..αμπούλα ή σπρέι πιπεριού ή κάτι ανάλογο, η ατμόσφαιρα για λίγα λεπτά έγινε αποπνικτική, με δεκάδες μαθητές, με βήχα ακαι κατακόκκινα μάτια να τρέχουν προς τα παράθυρα!


Όλα συνέβησαν την ώρα του διαλείμματος, στο δεύτερο όροφο του σχολείου, πριν την έναρξη της τρίτης ώρας των μαθημάτων, όταν ξαφνικά πολλά παιδιά ένιωσαν τα μάτια τους να τσούζουν και άρχισαν να βήχουν.
Μερικά από αυτά, μάλιστα, όπως ανέφεραν στο Kozanimedia, έτρεξαν προς τα παράθυρα, προκειμένου να ανακουφιστούν από τα συμπτώματα, που προκάλεσε, πιθανότατα, συμμαθητής τους, σκοπεύοντας να κάνει ένα (κακόγουστο) αστείο.
Φυσικά, η διεύθυνση του σχολείου είναι αποφασισμένη να εντοπίσει τον…δράστη, ο οποίος δε σκέφτηκε καν πως ίσως υπάρχουν συμμαθητές του με προβλήματα άσθματος και όχι μόνο…

http://kozanimedia.gr 

Χαμός στην Κοζάνη με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ