Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

"1os Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας" απ την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας.


 Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας διοργανώνει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου τον «1ο Ποδηλατικό Γύρο Λαμίας» . Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αλλά οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση – εάν είναι ανήλικοι υπογεγραμμένη απ τον κηδεμόνα τους- την οποία μπορούν να προμηθευτούν απ τα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, τις κατά τόπους ενορίες και απ το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «ΕΝΘΕΟΝ» στην Πλατεία Πάρκου στην Λαμία .Ηλεκτρονικά η αίτηση υπάρχει  και στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως,. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι και τις 21 Οκτωβρλιου .
Η εκκίνηση θα δοθεί από την Πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 το πρωί και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες θα είναι :Πλατεία Ελευθερίας- Υψηλάντου- Παπασιοπούλου- Σίφνου- Ικαρίας –Τυμφρηστου-Αμπλιανίτη- Κοραή –Σκληβανιώτου – Πλατεία Ελευθερίας.
Στο τέλος του αγώνα θα απονεμηθούν αναμνηστικά βραβεία σε όλους  και θα κληρωθούν 4 ποδήλατα για τους συμμετέχοντες απ τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κο Νικόλαο.