Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Φθιώτιδα: Το βουστάσιο έγινε φυτεία με πάνω από 2.000 χασισόδεντρα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν τις πόρτες στο παλιό βουστάσιο στην περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας - Συνελήφθη ένας 45χρονος από το Μαρτίνο - Αναζητούνται οι συνεργοί - Πως έφτασαν στο βουστάσιο οι αστυνομικοί.

Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα καλλιέργειας και διακίνησης υδροπονικής κάνναβης στη χώρα μας και όχι μόνο, φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη μεγάλη χασισοφυτεία, που αποκαλύφθηκε στις εγκαταστάσεις παλιού βουστασίου στο Μαρτίνο.
Προηγήθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας στο Ναύπλιο, όπου επίσης αποκαλύφθηκε μια μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, υδροπονικής καλλιέργειας, με περισσότερα από 1.200 δενδρύλλια κάνναβης.
Για την χασισοφυτεία στο Ναύπλιο συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Κροατίας, ηλικίας 33 και 39 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Το κύκλωμα φέρεται να έχει εξαπλώσει την "επιχειρηματική" δραστηριότητα και σε άλλες περιοχές.
Έτσι έφτασαν και στο παλιό βουστάσιο του Μαρτίνου, όπου βρέθηκε μια από τις μεγαλύτερες υδροπονικές καλλιέργειες με πάνω από 2.000 δενδρύλια.
Οι αστυνομικοί περάσαν χειροπέδες σε έναν 45χρονο από το Μαρτίνο, ο οποίος φέρεταιΑΝ είναι ο ιδιοκτήτης του βουστασίου και ερευνούν τώρα ποια είναι η σχέση του με το κύκλωμα που έχει στήσει τη βιομηχανία υδροπονικής καλλιέργειας χασίς στη χώρα μας.