Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Ψηφιακή αναπαράσταση του Φρουρίου της Καβάλας - 25000 επισκέπτες μέσα στο 2015 (βίντεο)

Ψηφιακή αναπαράσταση του Φρουρίου της Καβάλας - 25000 επισκέπτες μέσα στο 2015 (βίντεο)
Στην περαιτέρω ανάδειξη ενός σημαντικού αξιοθέατου της Καβάλας, του Φρουρίου, στοχεύει ο δήμος Καβάλας (ο μοναδικός ΟΤΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα που έχει στην πλήρη κυριότητά του έναν αρχαιολογικό χώρο), με την "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ"
-που τον διαχειρίζεται- να εμφανίζεται σαφώς ικανοποιημένη από το γεγονός ότι ο αριθμός των επισκεπτών του Φρουρίου έχει ανέλθει φέτος στους 25.000 -αριθμός πολύ αυξημένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Για τον λόγο αυτό η "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ" προχώρησε στην υλοποίηση του έργου «Φρούριο της Καβάλας:  Από το Βυζάντιο στον 21ο αιώνα. Ψηφιακή Αναστήλωση και Βιωματική Περιήγηση», το οποίο έχει σαν βασικό του αντικείμενο την ψηφιακή αναπαράσταση του Φρουρίου (ούτως ώστε, όταν αναβαθμιστεί η ιστοσελίδα του Φρουρίου να είναι δυνατή η εικονική περιήγηση του οποιουδήποτε χρήστη την επισκεφτεί. Το κόστος του έργου ανήλθε σε 280.000 € και τα κονδύλια προήλθαν από ευρωπαϊκά προγράμματα.
Η παρουσίαση του έργου θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης μίλησε για την εκδήλωση αυτή η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου.

 http://kavala-portal.gr

Χαμός στην Καβάλα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ