Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Άνδρας έπεσε γυμνόςστο Λιμάνι του Βόλου και κολύμπησε για 3,5 ώρες!

ΚΟΡΔΟΝΙ ΚΥΜΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΛΙΜΑΝΙ

Για 3,5 ώρες βρισκόταν στη θάλασσα του λιμανιού Βόλου ένας 45χρονος Έλληνας και κάτοικος Βόλου, που τελικά περισυνελέγη από το φουσκωτό σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, στις 13.30.

Σύμφωνα με τον ίδιο έπεσε στη θάλασσα στις 10 το πρωί, από την προβλήτα του Τελωνείου Βόλου και διένυσε την απόσταση μέχρι την είσοδο του λιμανιού, στο τέλος του κυματοθραύστη.
Ο άνδρας έγινε αντιληπτός από λιμενικούς, που τον προσέγγισαν με σκάφος, αλλά δεν ήθελε για κανένα λόγο να ανέβει, ενώ στη διάρκεια του πολύωρου μπάνιου, ξεκουραζόταν, καθώς πιάνονταν από τους κρίκους που δένουν τα σκάφη.
Τελικά, ειδοποιήθηκε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, λίγο πριν τις 11 και επί τόπου πήγε ο Βασίλης Ηλιόπουλος με το φουσκωτό σκάφος και μετά από συζήτηση που είχε μαζί του, τον έπεισε και ανέβηκε στο σκάφος, για να τον βγάλει στην ακτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και επισκέπτεται ψυχίατρο, ενώ είναι γνωστός στις λιμενικές αρχές, γιατί έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοιο κολύμπι.

 http://magnesianews.gr 

Χαμός στο Βόλο με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ