Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Δίκυκλο «σφήνωσε» κάτω από λεωφορείο στο Βόλο, βαριά τραυματίας 60χρονος


Από θαύμα γλίτωσε ένας 60χρονος οδηγός δικύκλου, όταν «σφήνωσε» κάτω από το λεωφορείο λίγο πριν τις Αηδονοφωλιές σήμερα το βράδυ. Το ατύχημα έγινε στις 8.30 στην οδό Ιωλκού στο ύψος της γέφυρας προς το Γηροκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δικυκλιστής κατέληξε κάτω από τις ρόδες λεωφορείου που κατευθύνονταν προς Αηδονοφωλιές, ενώ ο δικυκλιστής δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και κινούνταν επί της οδού Ιωλκού με κατεύθυνση προς Βόλο.
Όσοι είδαν το ατύχημα λένε ότι ο οδηγός του δικύκλου κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να “σφηνώσει” κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου το οποίο κινούνταν στο ρεύμα προς Αηδονοφωλιές, εκτελώντας το προγραμματισμένο του δρομολόγιο. Ευτυχώς, το λεωφορείο ανέβαινε και δεν είχε μεγάλη ταχύτητα.

Ο οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο θώρακα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ οι επιβάτες εξυπηρετήθηκαν από άλλο λεωφορείο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

http://magnesianews.gr 

Χαμός στο Βόλο με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ