Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΜΙΝΙΑ: Νεκρός ο δολοφόνος της 67χρονης που βρέθηκε με κομμένο λαιμό

O 76χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, που αυτοκτόνησε και το πτώμα του βρέθηκε μετά απο μήνες σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε ορεινή περιοχή στην Κύμη Ευβοίας, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 67χρονης, που διαπράχθηκε στις 28 Απριλίου 2015 στα Καμίνια, στον Πειραιά.


Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που επικαλείται η ασφάλεια Αττικής, ο θάνατος της 67χρονης επήλθε από βαριές κακώσεις που προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Ο 76χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, αφήνοντας σημείωμα, ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 εντοπίστηκε νεκρός, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε βραχώδη ορεινή περιοχή στην Κύμη Ευβοίας. Στην παλάμη του αριστερού του χεριού βρέθηκε ένα μονόκαννο όπλο. Ο θάνατός του επήλθε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 76χρονος είχε σχεδιάσει με λεπτομέρεια τη δολοφονία της 67χρονης και για τον σκοπό αυτό είχε διανοίξει υπόγειο τούνελ από το σπίτι του, το οποίο οδηγούσε στο σπίτι του θύματος και μέσω του οποίου εισήλθε σε αυτό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς.

 piraeuspress.gr

Χαμός στον Πειραιά με τις δωροεπιταγές 450€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Ισχύει για όσους είναι online απο κινητό!Αν είσαι online απο κινητό πάρε τη δωροεπιταγή σου πατώντας εδώ