Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

AdventureRooms στην Πάτρα ένας νέα τρόπος διασκέδασης ξεσηκώνει τους Πατρινούς


Ένας νέος χώρος άνοιξε στο Κέντρο της Πάτρας,Κολοκοτρώνη 47 πλησίον πλατείας Όλγας, και καλεί τους Πατρινούς μικρούς και μεγάλες να παίξουν ένα παιχνίδι γεμάτο μυστήριο και ένταση

Λίγα λόγια για το Παιχνίδι


"Η ομάδα σας έχει 60 λεπτά να βρεί την έξοδο από ένα μυστηριώδες δωμάτιο. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε την λογική σας, να ερευνήσετε στοιχεία, να πραγματοποιήσετε πειράματα και να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα με σκοπό να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που θα βρείτε μπροστά σας και να δραπετέυσετε!
Μόλις καταφέρετε να λύσετε όλους τους γρίφους θα βρείτε το μαγικό κλειδί που θα σας οδηγήσει στην ελευθερία!
Μόνο το 30% των ομάδων καταφέρνει να δραπετεύσει. Εσεις?
Η περιπέτεια που θα βιώσετε είναι ενθουσιώδης αλλά καθόλου επικίνδυνη. Δεν έχει στοιχεία τρόμου, δεν απαιτεί φυσικές και σωματικές δεξιότητες και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών ή ακόμα και για μικρότες ηλικίες υπό την συνοδεία ενός κηδεμόνα. Το παιχνίδι είναι μοναδικό στο είδος του καθώς εστιάζει σε παζλ και πειράματα με πραγματικά αντικείμενα που θα συναντήσετε στον χώρο. Είναι ανατρεπτικό και απροσδόκητο. Πρόκειται για μία εξαιρετική, διαδραστική δραστηριότητα που απευθύνεται σε φίλους, οικογένειες, ζευγάρια και τουρίστες. Ενώ τόσο για τους μαθητές μπορεί να αποτελέσει μία διαφορετική εκτός τάξεως δραστηριότητα όσο και για εταιρίες που θέλουν μέσα από δραστηριότητες που ενισχύουν το team building, να επιτευχθεί μία διαρκής και εμφανής βελτίωση στην απόδοση και τη συνοχή της ομάδας.
Προς το παρόν έχουμε 3 διαφορετικά δωμάτια διαθέσιμα.  Τόσο στο The Bar Case όσο και στο Black Queen μπορούν να παίξουν ομάδες 2-5 ατόμων.  Το Original Gameαφορά ομάδες 2-6 ατόμων. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή στο Original Game να παίξετε σε μορφή μονομαχίας και να χωριστείτε σε 2 ομάδες όπου η μία θα προκαλέσει την άλλη να την ξεπεράσει!
Η διάρκεια του παιχνιδιού συνολικά απαιτεί 60 λεπτά για το δωμάτιο Black Queen και για το Original Game, ενώ για το The Bar Case χρειάζονται 45 λεπτά. Οι μονομαχίες διαρκούν λίγο περισσότερο, καθώς μετά απο 30 λεπτά παιχνιδιού θα υπάρχει ένα μικρό διάλειμμα για να γίνει η εναλλαγή των δωματίων ανάμεσα στις 2 ομάδες."
Θα βρεις τον τρόπο να δραπετεύσεις...???