Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

BINTEO:Γέμισε χρώμα ο ουρανός των Ιωαννίνων


Αθλητές-πιλότοι απ’ όλη την Ελλάδα πέταξαν πάνω από τα Γιάννενα, στηρίζοντας τη διεκδίκηση «Ιωάννινα-Ήπειρος, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021».Πάνω από 70 αθλητές-πιλότοι απ’ όλη την Ελλάδα «απογειώθηκαν» την Κυριακή το μεσημέρι από την κορυφή του Μιτσικελίου και πέταξαν πάνω από τη λίμνη και τα Γιάννενα.

Ο ουρανός γέμισε χρώμα και το μήνυμα στήριξης στη διεκδίκηση για το «Ιωάννινα-Ήπειρος, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021», ήρθε αυτή τη φορά από … τον ουρανό.
Η εκδήλωση που διοργάνωσε το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων και ο Δήμος Ιωαννιτών, προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα σε εκατοντάδες θεατές που συγκεντρώθηκαν στο Μώλο, όπως και σε πολλά σημεία γύρω από τη λίμνη, αλλά και μια ξεχωριστή εμπειρία στους ίδιους τους αθλητές, καθώς ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιούνταν οργανωμένες πτήσεις από το βουνό πάνω από την πόλη, με θέα τη λίμνη και όλο το Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Δεκάδες αλεξίπτωτα πλαγιάς και αετοί βρίσκονταν ταυτόχρονα στον ουρανό, δημιουργώντας ένα υπερθέαμα. Εξίσου εντυπωσιακές πτήσεις πραγματοποίησαν τα μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα και αετοί, που λόγω της δυνατότητας ελέγχου της πτήσης, μπόρεσαν να πετάξουν ακριβώς πάνω από το Κάστρο των Ιωαννίνων, τη λίμνη και την πόλη. 

epirusgate.blogspot.gr

Χαμός στα Γιάννενα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ