Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Υποδοχή Κινέζων φοιτητών,στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υποδέχεται την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 09:30 στο Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας-Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.) «Σταύρος Νιάρχος», τους είκοσι έξι Κινέζους φοιτητές και την υπεύθυνη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών του Πεκίνου στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού.
Η τελετή υποδοχής θα... γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ., Καθηγητή κ. Γεώργιου Καψάλη, Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού. Επίσης, στην έναρξη του Προγράμματος θα παραστεί Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Υποτροφιών της Κίνας, καθώς και εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο επίσκεψής τους στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Το πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού για τους Κινέζους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ξένων Σπουδών του Πεκίνου υλοποιείται στο πλαίσιο Συμφωνίας που υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο της Κίνας για τα τρία προσεχή έτη.
http://epirusgate.blogspot.gr 


Χαμός στα Γιάννενα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ