Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

ΛΑΜΙΑ: Με τρεις εκδηλώσεις γιορτάσθηκε η απελευθέρωση της πόλης.....

ΛΑΜΙΑ: Με τρεις εκδηλώσεις γιορτάσθηκε η απελευθέρωση της πόλης.....

ΛΑΜΙΑ: Με τρείς εκδηλώσεις γιορτάσθηκε η απελευθέρωση  της πόλης…..

Με κοινό τόπο το Άγαλμα  του Αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχίωτη στην Πλατεία Λαού στην Λαμία , γιορτάσθηκε το πρωί της Κυριακής η απελευθέρωση της πόλης απ τα Γερμανικά Στρατεύματα κατοχής .
 Την Αρχή έκανε η Τομεακή Οργάνωση Φθιώτιδας του ΚΚΕ και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Λαμίας .Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης ο Τάσος Χρονάς που αναφέρθηκε στο ιστορικό της ημέρας και στην συμβολή του ΕΛΑΣ και του ΕΑΜ στην  απελευθέρωση της χώρας και στην μάχη ενάντια στο φασιστικό – ναζιστικό τέρας. Εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ μίλησε το μέλος Μιχάλης Γιαλαμούκης.
Η Δημοτική Κίνηση « Παρέμβαση Πολιτών για την Λαμία « διοργάνωσε λίγο μετά τις 12: 00 την δική της λιτή εκδήλωση με κεντρική ομιλήτρια την Δημοτική Σύμβουλο και επικεφαλή της παράταξης Μαρία  Αντωνίου.
Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας , παρουσία όλων των βουλευτών του Νομού και Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής διοργάνωσε αμέσως μετά την δική του εκδήλωση τιμής και μνήμης/ 

ilamia.gr

Χαμός στη Λαμία με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ