Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ«Πάτησε» δημοτικό αστυνομικό για να αποφύγει κλήση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

«Πάτησε» δημοτικό αστυνομικό για να αποφύγει κλήση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Για να γλυτώσει μια κλήση «έπαιξε» κυνηγητό με αστυνομικούς της δημοτικής αστυνομίας. Οι παραβάσεις του και ο τραυματισμός που προκάλεσε σε αστυνομικό τον οδήγησαν στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 


Πρόκειται για έναν άντρα, που το πρωί της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου, πάρκαρε παράνομα σε χώρο φορτοεκφόρτωσης στην οδό Κούσκουρα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα-όπως κατέθεσαν οι δημοτικοί αστυνομικοί- το αυτοκίνητο του κατηγορημένου, δεν είχε κανονικές πινακίδες, αλλά πινακίδες αυτοκόλλητα, ώστε να μπορεί να τις αφαιρεί ο ίδιος όποτε θέλει.
Την ώρα που κλιμάκιο δημοτικών αστυνομικών του έκανε τυπικό έλεγχο, ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του αλλά και ισχυριζόταν πως δεν έχει πινακίδες. Για να γλυτώσει το ροζ χαρτάκι της δημοτικής αστυνομίας, αποφάσισε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του. Αμέσως ένας από τους αστυνομικούς της δημοτικής αστυνομίας στάθηκε μπροστά του, αλλά ο ίδιος δεν δίστασε να του πατήσει το πόδι και να τον τραυματίσει. Όταν αντιλήφθηκε ότι πλησιάζουν δικυκλιστές της δημοτικής αστυνομίας, για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή με τα πόδια. Ο μεσήλικας άντρας κατέφυγε σε πολυκατοικία της Τσιμισκή, όπου συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου.
Ο δράστης έμεινε κρατούμενος για δυο ημέρες στο τμήμα και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου οδηγηθηκε στο αυτόφωρο όπου κρίθηκε ένοχος και για τα δύο αδικήματα επιβάλλοντας ως κύρια ποινή φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή. Το δικαστήριο έλαβε υπόψιν του το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την υπαιτιότητά του στο ακροατήριο.

seleo.gr 

Χαμός στη Θεσσαλονίκη με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ