Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Χανιά: Φοιτητές κατέλαβαν γραφείο στο πολυτεχνείο της Κρήτης!

Η φοιτητική μέριμνα, βρίσκεται στο επίκεντρο κινητοποιήσεων που άρχισαν σήμερα στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά...


Φοιτητές του ιδρύματος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση τους, προχωρούν σε μια σειρά δράσεων έχοντας προβεί από το πρωί σε κατάληψη του γραφείου του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων και Έρευνας. Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου, ημέρα που αναμένεται να ανακοινωθούν από το ίδρυμα τα ονόματα των φοιτητών που τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα δικαιούνται επίδομα σίτισης και στέγασης.
Παράλληλα, οι φοιτητές καλούν για αύριο (Παρασκευή) στη μια μετά το μεσημέρι σε σύσκεψη όσους φοιτητές έχουν υποβάλει αίτηση για τη λήψη του σχετικού επιδόματος. Στην ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Φοιτητών τονίζει ότι τα 76 δωμάτια της φοιτητικής εστίας δεν αρκούν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες στέγασης των φοιτητών του ιδρύματος, ενώ ζητείται η αύξηση του επιδόματος στέγασης στους δικαιούχους φοιτητές.
Παράλληλα, ζητούν να προχωρήσει η επέκταση του κτιρίου της εστίας των φοιτητών και να παραχωρηθεί μέρος των κτιριακών εγκαταστάσεων του Παλιού Ψυχιατρείου Χανίων για δημιουργία εστίας.
newsit.gr 


Χαμός στα Χανιά με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ