Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

“Του κήπου τα μαθήματα” σε σχολεία των Χανίων

laxanokiposΜε ανακοίνωσή της η εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα “To Πράσινο Σχολείο”, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Νηπιαγωγούς (ΠΕ60) να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί τη σχολική χρονιά 2015-2016 με θέμα “Του κήπου τα μαθήματα”.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, για το φετινό μας πρόγραμμα, θα επιλεχθούν τέσσερις νηπιαγωγοί που θα αντιπροσωπεύσουν την τάξη ή το σχολείο τους. Η επιλογή θα γίνει με κλήρωση.
Το πρόγραμμα έχει ως στόχο τη γνωριμία, επαφή και ευαισθητοποίηση των παιδιών με το φυσικό περιβάλλον  μέσα από βιωματικές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.
Οι θεματικοί κύκλοι που θα αναπτυχθούν είναι:
1. Καλλιεργώ στο σχολικό κήπο και υιοθετώ σωστές διατροφικές συνήθειες
2. Ο ρόλος της μέλισσας στην επικονίαση των φυτών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα αλλά και τις προϋποθέσεις συμμετοχής από τον σύνδεσμο www.prasinosxoleio.gr και να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στο http://www.prasinosxoleio.gr/aitisi/ μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου.haniotika-nea.gr


Χαμός στα Χανιά με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ