Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Ο νέος και…πολυσυζητημένος παγκοσμίως πρωθυπουργός του Καναδά έχει…συμπεθέρια στην Κοζάνη-Η αδερφή του αρραβωνιάστηκε Βοιάτη απο τη Λούβρη-Φωτογραφίες!
Ο νέος και …πολυσυζητημένος (παγκοσμίως) πρωθυπουργός του Καναδά, 43χρονος Τζάστιν Τριντό, ο οποίος σάρωσε στις πρόσφατες εκλογές,  κάνει στριπτίζ για καλό σκοπό, παίζει μποξ και…επιδεικνύει με καμάρι το tattoo του με τον αετό, έχει…συμπέθερους από την Κοζάνη!!!


Πιο συγκεκριμένα, η ετεροθαλής (ίδια μητέρα) αδερφή του καναδού πρωθυπουργού, ονόματι Ally Kember, έχει αρραβωνιαστεί από το 2010 τον έλληνα, γιατρό στο επάγγελμα, Κωνσταντίνο Παπαναστασίου, ο οποίος κατάγεται από τη Λούβρη Βοϊου και διαμένει μόνιμα στο Μόντρεαλ!
Στη φωτογραφία το ζευγάρι, σε όμορφες στιγμες διακοπών,ενώ ακριβώς κάτω (δεξιά), επίσης το ζευγάρι, σε οικογενειακό δείπνο που έγινε σε ελληνικό εστιατόριο, με Κοζανίτες συγγενείς του νεαρού (μεταξύ αυτών εικονίζονται και μόνιμοι κάτοικοι της πόλης μας) στο Μόντρεαλ.
12182027_10154296104437137_1630158368_nΠερισσότεροι από 20 συμπολίτες μας αντιδρούν στα σχέδια της δημοτικής αρχής για δημιουργία πιάτσας ταξί επί της οδού Ιπποκράτους στην Κοζάνη. Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακού του δήμου Κοζάνης, προκειμένου να συζητήσει και να εισηγηθεί, μεταξύ άλλων, προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, την χωροθέτηση πιάτσας ταξί, η οποία σύμφωνα με την πρόταση, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
α. Στην οδό Εθελοντών, στην δεξιά πλευρά, προς την οδό Ιπποκράτους (4 θέσεις) και
β. στην οδό Ιπποκράτους, στην δεξιά πλευρά, προς την οδό Π.Μελά (10 θέσεις). Το σημείο εισόδου της πιάτσας θα είναι από την οδό Π.Μελά, δια της οδού Εθελοντών και σημείο εξόδου, η συμβολή της οδού Ιπποκράτους με την οδό Π.Μελά.
Για την αισθητική αναβάθμιση της οδού Ιπποκράτους, αλλά και την αναβάθμιση της εμπορικής αξίας των παρόδιων καταστημάτων, προβλέπεται η ανάπλασή της, στο μισό της έκτασής της, σύμφωνα με μελέτη που εκπονείται από την Τεχνική Υπηρεσία και θα περιλαμβάνει την πεζοδρόμηση της οδού, με την κατασκευή του οδοστρώματος από γρανιτοκυβόλιθους και την τοποθέτηση επί πλέον, νέων φωτιστικών σωμάτων, παγκάκια κτλ.
Με την παραπάνω πρόταση διαφωνούν αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, που έχουν συγκεντρώσει σχετικές υπογραφές κι απευθυνθεί σε δικηγόρο, ενώ και οι ταξιτζήδες, όπως πληροφορούμαστε, εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για το γεγονός ότι, σύμφωνα με την πρόταση, προβλέφθηκαν μόνο 14 θέσεις.
Να θυμίσουμε ότι η αρχική πρόταση, βάσει εγκεκριμένης μελέτης, προέβλεπε, με την ολοκλήρωση της ανάπλασης της πλατείας, τη δημιουργία “πιάτσας” ταξί, στην οδό Τζόντζα.
kozan.gr
- See more at: http://www.kozan.gr/post/228207#sthash.PDuKdaMR.dpuf