Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Μυρίζει Χριστούγεννα ο Βόλος!Εορταστικός φωτισμός σε κεντρικές αρτηρίες του Βόλου

ΕΡΓΑ

Και σε μεγάλες κυκλοφοριακές αρτηρίες του Βόλου, θα επεκταθεί ο εορταστικός φωτισμός του Δήμου, ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως προκύπτει από την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, που υπέγραψε σήμερα ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας για το διάστημα από σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου, στις οδούς 2ας Νοεμβρίου (μιας λωρίδας εκ περιτροπής), λεωφόρος Αθηνών (μιας λωρίδας εκ περιτροπής) από Λαρίσης μέχρι τη διασταύρωση των Αλυκών, Παγασών (μιας λωρίδας εκ περιτροπής) και Γρηγ. Λαμπράκη (μιας λωρίδας εκ περιτροπής).
Διακοπή κυκλοφορίας θα γίνει από ώρες 07.30 ως 22.00, λόγω εργασιών τοποθέτησης εορταστικού φωτισμού του Δήμου Βόλου, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «περί κοινής ησυχίας».
Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από τις παρακείμενες οδούς αι από την εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας των δρόμων. 


http://magnesianews.gr 

Χαμός στο Βόλο με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ