Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Τεράστια Αλλαγή! Δείτε την απίστευτη Μεταμόρφωση της Νανάς Καραγιάννη!

Τεράστια Αλλαγή! Δείτε την απίστευτη Μεταμόρφωση της Νανάς Καραγιάννη!
Ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Νανά Καραγιάννη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός είναι και πάλι ερωτευμένη. Παρά τον αγώνα της να ξεπεράσει το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, ο έρωτας μπήκε και πάλι στη ζωή της.

Η Νανά Καραγιάννη, επέλεξε να έχει στο πλευρό της ένα άνθρωπο χαμηλών τόνων, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα media. Δεν θέλουν, προς το παρόν τουλάχιστον, η σχέση τους να προβληθεί από τα μέσα ενημέρωσης.
Ο σύντροφός της είναι αυτός που τη στηρίζει και τη βοηθάει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Έχουν μια όμορφη σχέση που προχωρά με σταθερά βήματα. Μάλιστα ο νέος της αγαπημένος ήταν για πολλά χρόνια θαυμαστής της!
Πρόσφατα βγήκε και το διαζύγιό της από τον επί 5 χρόνια σύζυγό της, Γιάννη Κωτσόπουλο. Αν και ο πρώην σύζυγός της την έχει στηρίξει πολύ, όπως παραδέχτηκε και η ίδια, τελικά διάλεξαν χωριστούς δρόμους. Ιδού μια φωτό από τον γάμο της:
Τεράστια Αλλαγή! Δείτε την απίστευτη Μεταμόρφωση της Νανάς Καραγιάννη! - Εικόνα1
via
Πηγή


Χαμός σε όλη την Ελλάδα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ