Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Νέες συλλήψεις για «φρουτάκια» στην Κοζάνη

froutakia 

Χθες (18-10-2015) το βράδυ στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς, δύο άνδρες 57 και 38 χρονών και μια γυναίκα 26 χρονών, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.


Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος επέτρεπε στους προαναφερόμενους τη διενέργεια σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «φρουτάκια».
Δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν, ενώ όπως προέκυψε από τον έλεγχο το κατάστημα στερούνταν άδειας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου από την αρμόδια Αρχή.
Ο 23χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος που απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
http://kozanimedia.gr 

Χαμός στην Κοζάνη με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ