Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Πάτρα: Στήνουν "μπλόκα" και κάνουν επιθέσεις σε λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ

Οι επιθέσεις σε λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, συνεχίζονται και η τοπική αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο ανηλίκων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι δύο ανήλικοι επιτέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ, στην οδό Αρέθα, πετώντας πορτοκάλια και άλλα αντικείμενα.
Οι δυο ανήλικοι ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ το αστικό ΚΤΕΛ έχει προχωρήσει στην κατάθεση μηνύσεων. Όμως δεν ήταν η μοναδική επίθεση που σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες σε λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας.
Σε άλλη περίπτωση, το βράδυ της Κυριακής, ομάδα 15 ατόμων ακινητοποίησε λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ, βρίζοντας τον οδηγό και πετώντας του αντικείμενα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν τέτοια η επίθεση και η βροχή των αντικειμένων που ο οδηγός αναγκάστηκε να ρίξει το όχημα πάνω στο δέντρο για να ξεφύγει από το μπλόκο και το καρτέρι που του είχαν στήσει οι άγνωστοι νεαροί. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων αυτών, αλλά και γενικότερα για τον περιορισμό του φαινομένου. 
patrasevents.gr 


Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ