Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Εννιά χιλιάδες επισκέπτες από κρουαζιερόπλοια αυτή την εβδομάδα και Χανιά

Celebrity Reflection 1Εννια χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την εβδομάδα αυτή τα Χανιά μέσα από τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε σήμερα Τρίτη στο λιμάνι της Σούδας με 3.014 επιβάτες και πλήρωμα 1.228 άτομα.
Οπως σημειώνει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων, Κώστας Μπροκαλάκης,
«εβδομάδα του ομίλου της Royal Caribbean Cruises Ltd. θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τρέχουσα εβδομάδα, καθώς τέσσερα κρουαζιερόπλοια από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες του ομίλου θα προσεγγίσουν μέχρι την Παρασκευή το λιμάνι της Σούδας και τον προορισμό των Χανίων.
Συγκεκριμένα στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα, για τρίτη φορά το 2015, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection της εταιρείας Celebrity Cruises του ομίλου».
Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 3.014 επιβάτες και 1.228 άτομα πλήρωμα κατέφθασε στη Σούδα στις 8 το πρωί προερχόμενο από την Ρόδο και θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα με προορισμό την Νάπολι της Ιταλίας.
Ο κ. Μπροκαλάκης προσθέτει ότι το λιμάνι της Σούδας και τα Χανιά θα προσεγγίσουν επίσης, την Τετάρτη 21/10 το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Silhouette της ίδιας εταιρείας, την Πέμπτη 22/10 το κρουαζιερόπλοιο Azamara Journey της εταιρείας Azamara Cruises του ομίλου και την Παρασκευή 23/10 το κρουαζιερόπλοιο Rhapsody of the Seas της εταιρείας Royal Caribbean International του ομίλου.
Έτσι τα Χανιά θα επισκεφθούν αυτή την εβδομάδα συνολικά και από τα τέσσερα κρουαζιερόπλοια του ομίλου περίπου 9.000 επιβάτες και 3.700 άτομα πλήρωμα, δίνοντας μια σημαντική οικονομική ανάσα στα καταστήματα της πόλης μας στο τέλος της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.
Επιβεβαιώνεται λοιπόν ότι το Λιμάνι της Σούδας και ο προορισμός των Χανίων αποτελεί πλέον βασική επιλογή και σταθερή προτίμηση του ομίλου της Royal Caribbean Cruises Ltd. στην Ν.Α. Μεσόγειο, αποδεικνύοντας την ικανοποίηση των εταιρειών του ομίλου από το λιμάνι και τον προορισμό», καταλήγει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων», καταλήγει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων.

haniotika-nea.gr 

Χαμός στα Χανιά με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ