Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Βρέχει πέτρες στα ορεινά των Τρικάλων. Συναγερμός έχει σημάνει στην Π.Ε

5

Συναγερμός σήμανε στις υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων για τις ζημιές που προκαλεί η σημερινή έντονη βροχόπτωση κυρίως στις ορεινές περιοχές και χωριά του νομού μας.
Τα προβλήματα εντοπίζονται επί το πλείστον στις καταπτώσεις βράχων που κλείνουν τους δρόμους αλλά και στην υπερχείλιση των ρεμάτων.
Οπως δήλωσε στο trikaladay ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκης ο οποίος βρίσκονταν στην Μηλιά, η έντονη βροχόπτωση έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο από καταπτώσεις βράχων αλλά οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί καθώς υπάρχουν 18 μηχανήματα της περιφερειακής ενότητας τα οποία καθαρίζουν συνεχώς τους δρόμους.
Επίσης τα συνεργεία προσπαθούν να καθαρίσουν και τα ρέματα από φερτά υλικά, κορμούς δέντρων κλπ αφού υπάρχει κίνδυνος υπερχείλισης.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται από τα Στουρναρέικα και πάνω αλλά και σε περιοχές όπως Μεσοχώρα, Κρανιά Αρματωλικό, Λιβαδοχώρι, Παράμερο, Κορυφή, Μηλιά κ.α

 trikaladay.gr 

Χαμός στα Τρίκαλα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ