Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Οικογενειακή υπόθεση το εμπόριο ηρωίνης στην Κέρκυρα

Ένα ακόμα αποφασιστικό χτύπημα στους εμπόρους του «λευκού θανάτου» από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, συνιστά η εξάρθρωση σπείρας μετά από συστηματική έρευνα.

Αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι ότι η σπείρα αποτελούνταν από τα  (πέντε) μέλη μιας οικογένειας Κερκυραίων, ενώ το…γενικό πρόσταγμα φέρεται να είχε ο 52χρονος πατέρας, έγκλειστος των Φυλακών Αγιάς Λάρισας.
Κατά πληροφορίες οι έμποροι ηρωίνης, παρίσταναν τους «επιχειρηματίες», ενώ νοίκιαζαν σπίτια τα οποία χρησιμοποιούσαν ως «καβάτζες»  για να κρύβουν τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη το απόγευμα στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν τέσσερις ντόπιοι τρείς άνδρες ηλικίας 41, 35 και 25 ετών καθώς και μια 30χρονη γυναίκα.
Από την μεθοδική ανάλυση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, στο πλαίσιο των ερευνών του τελευταίου χρονικού διαστήματος προέκυψε η συστηματική διακίνηση ηρωίνης από την παραπάνω σπείρα.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών και σε διαφορετικά χρονικά στάδια εντοπίστηκαν,  αρχικά ο 35χρονος και η 30χρονη και στη συνέχεια ο 41χρονος με τον 25χρονο στην κατοχή των οποίων καθώς σε έρευνες στα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ και ηρωίνη βάρους 102 γραμμαρίων, αντίστοιχα.
Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των εμπλεκομένων καθώς και σε άλλους χώρους απόκρυψης ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
στον 35χρονο και την 30χρονη ηρωίνη βάρους 80 γραμμαρίων περίπου, 24 ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,  καθώς και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ.
στον 41χρονο μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,4 γραμμαρίων καθώς και άλλα αντικείμενα χρήσης και συσκευασίας ναρκωτικών.
Επιπλέον κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα καθώς και δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή, αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών.
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία και την κατηγορία της διακίνησης ηρωίνης.
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 4 21.10.2015 
kerkyrasimera.gr 

Χαμός στην Κέρκυρα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ