Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Καταγγελία στο Μαξίμου για Πατρινή βιομηχανία - Λεφτά στην Ελβετία και δισεκατομμύρια μέσω επιδοτήσεων!

«Είναι παράλογο, άδικο και προκλητικό να έχει πάρει οικογένεια που είχε βιομηχανία Α.Ε. στην Πάτρα επιδοτήσεις ύψους 2.000.000.000 δρχ., να κλείνει το εργοστάσιο πετώντας στο δρόμο του εργαζόμνεους και οι μέτοχοι να αθωώνονται από την ελληνική δικαιοσύνη χωρίς να έχει γίνει έλεγχος των τραπεζικών τους λογαριασμών στις τράπεζες της Ελλάδος, Ελβετίας και αλλού... που είναι γεμάτοι χρήματα από μίζες κατά την υλοποίηση της επένδυσης.

Είναι σκάνδαλο όλοι οι αρμόδιοι να μην ενδιαφέρονται για την απονομή της δικαιοσύνης και να αφήνουν όλους αυτούς τους καρχαρίες να τρώνε τις σάρκες των παιδιών μας.
Οι φόροι που μας επιβαρύνετε και μας κάνετε δύσκολη την ζωή θα πρέπει να παρθούν πρώτα από αυτούς και μετά από εμάς του αδυνάτους».
Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η καταγγελία που κοινοποιήθηκε στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, το γραφείο του Πρωθυπουργού στα αρμόδια Υπουργεία και στον Εισαγγελέα την 15η Σεπτεμβρίου του 2015 από γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης.
Πρόκειται για πολύ γνωστή βιομηχανία που μετά το κλείσιμο της, άφησε στους δρόμους εκατοντάδες εργαζομένους αδυνατώντας όπως ανέφερε να ανταποκριθεί προς τις υποχρεώσεις της σε ότι αφορά τον δανεισμό δις. δρχ (τότε) από τράπεζες αλλά και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο.
Μία ανώνυμη εταιρεία που φυσικά ήταν στο μακρύ κατάλογο των οφειλών των νομικών προσώπων που δημοσιοποιήθηκε πριν καιρό μέσω του Τaxis.
H πολύ γνωστή οικογένεια των Πατρών συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην πόλη και σύμφωνα με τις καταγγελίες ακόμα δεν έχει ελεγχθεί για τις «μαύρες καταθέσεις» σε τράπεζες του εξωτερικού και τις παράνομες συναλλαγές της, που ουδέποτε δηλώθηκαν.
Ένα σκάνδαλο που συνδέεται άμεσα με το «Τέλος της αποβιομηχάνισης της Πάτρας» και που με το πέρασμα των ετών στοιχειώνει την πόλη της ανεργίας, της φτώχειας και του «μαύρου πλούτου»!
patrasevents.gr 

Χαμός στην Πάτρα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ