Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Καβάλας

platia75
Συνεδρίασε την Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου και αποφάσισε τις προτάσεις που θα καταθέσει στο δήμο Καβάλας ενόψει της διοργάνωσης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Το μήνυμα που θέλει να στείλει η διοίκηση των εμπόρων στην τοπική κοινωνία, μας εξήγησε ο πρόεδρος Βασίλης Λεμονίδης, είναι ότι οι καταστηματάρχες αγκαλιάζουν τους καταναλωτές, τους συμπολίτες τους δηλαδή. Στόχος είναι η μέγιστη επισκεψιμότητα στο κέντρο της πόλης.
Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει να προγραμματισθούν πολλαπλές δράσεις, βασιζόμενες σε καινοτόμες ιδέες που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Πολλές ήταν οι προτάσεις που κατατέθηκαν στη διάρκεια της συνεδριάσεως του διοικητικού συμβουλίου, όχι μόνο από τα μέλη της διοικήσεως αλλά και από εμπόρους που στέκονται ενεργά δίπλα στο σύλλογο. Το μεσημέρι της Δευτέρας η διοίκηση θα συναντηθεί με την Κορίνα Χιώτη Πρασά, η οποία στο εξής θα είναι η υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου, προκειμένου να εξετασθούν όλες οι ιδέες και οι προτάσεις. Οι έμποροι εκτιμούν ότι οι δράσεις θα πρέπει να απλωθούν σε όλους τους εμπορικούς δρόμους του κέντρου. Επίσης, καλαίσθητος θα πρέπει να είναι ο στολισμός της πόλης και θα πρέπει να επαναλειτουργήσει ο μηχανισμός ηχείων που μεταδίδει χριστουγεννιάτικη μουσική στο κέντρο. Με κάποιες έξυπνες κι ανέξοδες λύσεις θα καταστεί δυνατή η αύξηση της επισκεψιμότητας των καταστημάτων στη διάρκεια του εορταστικού 20μερου.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, κατά την άποψη του συλλόγου, μπορούν να μετέχουν το Δημοτικό Ωδείο και το μουσικό σχολείο της πόλης, ενώ γιορτές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία προκειμένου να κατέβουν στο κέντρο τα παιδιά, συνοδευόμενα φυσικά από τις οικογένειές τους. Επιπρόσθετα, τα πολλά και αξιόλογα οινοποιεία της περιοχής μπορούν να μετέχουν στο εορταστικό πρόγραμμα, προσφέροντας τα προϊόντας τους ώστε να γίνουν ευρύτερα γνωστά στην τοπική κοινωνία. Τα ξύλινα περίπτερα του δήμου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή ζεστής σοκολάτας και ζεστού κρασιού.
Αν και η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου δεν έλαβε επίσημη ειδοποίηση από τη διοίκηση του δήμου προκειμένου να καταθέσει τις εορταστικές προτάσεις, ωστόσο ο πρόεδρος παρακολουθώντας τα δημοσιεύματα του τύπου μερίμνησε να συζητήσει το θέμα έγκαιρα στη συνεδρίαση της Πέμπτης έτσι ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένος. Ο πρόεδρος δέχθηκε έγγραφες ιδέες από πολλά μέλη του τις οποίες θα συμπεριλάβει στο πλαίσιο της συνολικής πρότασης προς το δήμο.


proininews.gr 

Χαμός στην Καβάλα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ