Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Πέντε χιλιάδες τουρίστες με τα τρία κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Ρόδου Πηγή : Πέντε χιλιάδες τουρίστες με τα τρία κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Ρόδου

Τα πέντε χιλιάδες άτομα πλησίασε η τουριστική κίνηση που σημειώθηκε χτες στο λιμάνι της Ρόδου, κατά την προσέγγιση των κρουαζιεροπλοίων της ημέρας.


Συγκεκριμένα με τα τρία κρουαζιερόπλοια  MSC Opera, Aida Stella και Sea Dream, μεταφέρθηκαν στο νησί μας συνολικά 4.678 τουρίστες κατακλύζοντας την πόλη που θύμιζε κατακαλόκαιρο.
Εκατοντάδες άτομα βγήκαν στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων την ώρα που αυτά έφταναν στο λιμάνι για να δουν τις πρώτες εικόνες του προορισμού, με δεδομένο τις καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και χτες στη Ρόδο.

Αναλυτικά με το MSC Opera ήρθαν στη Ρόδο 2.080 τουρίστες, με το Aida Stella ήρθαν 2.517 και με το Sea Dream 81 τουρίστες.

http://www.rodiaki.gr/

Χαμός στη Ρόδο με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ