Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Ο Βασίλης Κούκουρας ξέσπασε για τον ρόλο του “Μάνθου” στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”

 Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τηλεοπτική πρεμιέρα του σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης», που μέχρι και σήμερα η… προβολή του συνεχίζει να αγγίζει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ο Βασίλης Κούκουρας νιώθει τον ρόλο του «Μάνθου» να τον έχει στοιχειώσει.
Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην παράσταση «Bam Bam» σε συνέντευξή του στο «You» εξήγησε το γιατί
Ως «Μάνθος» έχετε μείνει αξέχαστος, όλοι σας θυμόμαστε σε αυτό τον ρόλο. Σας βοήθησε στην καριέρα σας;
«Και με έχει και δεν με έχει βοηθήσει. Και σίγουρα δεν μετανιώνω. Χρωστάω πολλά σε αυτό τον ρόλο. Μπορώ, όμως να κάνω κι άλλα πράγματα. Δηλαδή δεν είμαι μόνο ο «Μάνθος», τα αντικρούω όλα, τα ανατρέπω με αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα στη δουλειά μου. Έχω ασχοληθεί με πολλά είδη θεάτρου, όχι μόνο με τη κωμωδία. Αν τώρα θέλουν κάποιοι να μείνουν στον «Μάνθο», δικαίωμά τους. Εγώ όμως κάνω μεγάλες προσπάθειες-και ελπίζω καρποφόρες-για να ξεφύγω».
Κάποια στιγμή σταματήσατε να ασχολείστε επαγγελματικά με το θέατρο και κινηθήκατε αλλού;
«Ναι κάποια στιγμή αντέδρασα και είπα ότι δεν θέλω, δεν μπορώ να συνέχεια να κάνω τα ίδια και τα ίδια. Έτσι αποφάσισα να στραφώ σε κάτι άλλο που και αυτό είχε μια σχετική επιτυχία».
Πηγή


Χαμός σε όλη την Ελλάδα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ