Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Νέα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίαςΜε δέκα νέα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ενισχύθηκαν οι υπηρεσίες καθαριότητας, συντήρησης και τεχνικών έργων του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση να ανανεωθεί ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες προς το δημότη.


Ο δήμαρχος Πέτρος Σούλας δηλώνει πως επιδίωξη του Δήμου αποτελεί η εκ βάθρων ανανέωση του στόλου, προκειμένου να αντικατασταθούν με νέα οικολογικής τεχνολογίας οχήματα, συνεισφέροντας τόσο στην κάλυψη των αναγκών όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η προμήθεια των οχημάτων εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος "Δράσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης και αντικατάστασης ρυπογόνων δημοτικών οχημάτων με νέα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας" του ΕΠΙΠΕΡΑΑ, συνολικού προϋπολογισμού, περίπου 2,25 εκατ. ευρώ.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
real.gr 


Χαμός στη Θεσσαλονίκη με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ