Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Μαθήματα ζωής στη Λαμία

Όταν καποιος πάθει ανακοπή τα πρώτα λεπτά είναι και τα πιο κρίσιμα.

Μπορεί καποιος δικός μας άνθρωπος να βρεθεί σε αυτή τη θέση και εμείς να είμαστε κει χωρίς να μπορούμε να τον βοηθήσουμε. Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας.
Είναι σημαντικό λοιπόν όλοι μας να μάθουμε να παρέχουμε σωστά τις πρώτες βοήθειες, εκείνες τις κρίσιμες στιγμές και που ξέρεις με τα δικά σου χέρια μπορείς να σώσεις μια ζωή.
Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ Λαμίας, στο πλαίσιο «Ευρωπαϊκής Ημέρας Επανεκκίνησης Καρδιάς» βρέθηκαν χθες στην πλατεία Ελευθερίας για να ενημερώσουν τους πολίτες για το σημαντικό αυτό θέμα.
Εαν θέλετε να μάθετε να δίνετε τις πρώτες βοήθειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΕΚΑΒ Λαμίας στο τηλέφωνο 22310 44494 και να δήλωσετε το ενδιαφέρον σας, έτσι ώστε να κληθείτε στην πρώτη ενημέρωση που θα ακολουθήσει.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε στο LamiaReport ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Λαμίας Θέμης Λιάσκος.Δείτε φωτογραφίες από την ενημερωτική δράση που διοργάνωσε χθες το ΕΚΑΒ στην πλατεία Ελευθερίας.
 
lamiareport.gr 

Χαμός στη Λαμία με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ