Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Εντολή του εισαγγελέα ακόμη και για ποινές φυλάκισης σε όσους παρκάρουν παράνομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Εντολή του εισαγγελέα ακόμη και για ποινές φυλάκισης σε όσους παρκάρουν παράνομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Εντολή προς τους υπεύθυνους της δημοτικής αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη να σχηματίζονται ακόμη και ποινικές δικογραφίες για όσους παρκάρουν παράνομα στο κέντρο της πόλης έδωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε.
 Ο εισαγγελέας Λάμπρος Τσόγκας έδωσε εντολή να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι ενώ ζήτησε να σχηματίζονται ακόμη και ποινικές δικογραφίες σε βάρος των ασυνείδητων οδηγών. Συγκεκριμένα ανέφερε στους δημοτικούς αστυνομικούς να σχηματίζουν δικογραφία για κατάληψη οδοστρώματος (αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος) που επισύρει ποινές φυλάκισης τριών μηνών και πλέον, εναντίον όσων ενώ τους έχει βεβαιωθεί παράβαση για παράνομη στάθμευση εξακολουθούν να έχουν το αυτοκίνητο για ώρες στη... θέση του. Επίσης όπως τονίστηκε το όχημα αυτής της... κατηγορίας των οδηγών θα «σηκώνεται» με γερανό ενώ στη συνέχεια θα σχηματίζεται δικογραφία για το παραπάνω αδίκημα ώστε να αποδοθούν και οι προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την πρώτη ημέρα που βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης έκοψαν πάνω από 200 κλήσεις για παράνομη στάθμευση.