Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Έρευνα για τα προβλήματα στην τοπική αγορά της Ρόδου


Έρευνα για τα προβλήματα στην τοπική αγορά της Ρόδου

Έρευνα για την καταγραφή των προβλημάτων που προκαλούνται στην τοπική αγορά της Ρόδου από το παραεμπόριο και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου.

Πρόκειται για δύο έρευνες το κόστος των οποίων θα αναλάβει να καλύψει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο σχετικής σύμβασης.
Συγκεκριμένα:
- Ο ΕΣΡ θα αποτυπώσει, και θα καταγράψει τις επιπτώσεις του παραεμπορίου στην αγορά της Ρόδου και θα καταθέσει προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Για το έργο θα διατεθεί ποσό 24.600 ευρώ.

- Ο ΕΣΡ θα αποτυπώσει, θα καταγράψει και θα εκτιμήσει σε συνθήκες πραγματικής οικονομίας και με όρους αγοράς των επιπτώσεων στη λειτουργία της τοπικής αγοράς και ειδικά των εμπορικών επιχειρήσεων από την κατάργηση του ειδικού καθεστώτος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Για το έργο θα διατεθεί επίσης ποσό 24.600 ευρώ.

 rodiaki.gr 

Χαμός στη Ρόδο με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ