Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Επιβατικό αυτοκίνητο χωρίς χειρόφρενο στην Καβάλα

kolona4
Ένα απρόοπτο περιστατικό με υλικές μόνο ζημιές σημειώθηκε στις 9.00 το πρωί χθες στη συνοικία του Αγίου Λουκά. Ειδικότερα στην οδό Χανίων. Ένα επιβατικό αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στον κεντρικό συνοικιακό δρόμο, μπροστά από το κτήριο του Δήμου Καβάλας, άρχισε να τσουλά στην κατηφόρα στην οδό Χανίων. Διέσχισε κάθετα το οδόστρωμα. Η πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε όταν αυτό προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, μικρές είναι αλήθεια. Ακόμα μικρότερες υλικές ζημιές στην κολώνα φωτισμού.
Όπως προέκυψε εκ των υστέρων το αυτοκίνητο ενώ ήταν παρκαρισμένο, δεν ήταν ασφαλισμένο. Είχε παρκάρει σε σημείο της οδού με κλίση, χωρίς ο οδηγός να έχει τραβήξει το χειρόφρενο. Άρχισε λοιπόν να τσουλάει μόνο του.
Διερχόμενοι οδηγοί και κάτοικοι της περιοχής φοβήθηκαν. Ένας από αυτούς μας είπε: «Βλέπω το αυτοκίνητο να τσουλά στο δρόμο. Η πορεία είναι περίεργη. Κοιτάζω καλύτερα και βλέπω το αυτοκίνητο αυτό δεν είχε κανένα στη θέση του οδηγού».
Μετά από λίγη ώρα ο άνθρωπος που παρκάρισε το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης του, είδε τι είχε συμβεί. Το απομάκρυνε, κατά πάσα πιθανότητα, προκειμένου να το οδηγήσει στο μάστορα για να διορθώσει τις ζημιές…

proininews.gr 

Χαμός στην Καβάλα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ