Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Έβρος: Σύγχρονο μηχάνημα υπερήχου δώρισε στο νοσοκομείο η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Έβρος: Σύγχρονο μηχάνημα υπερήχου δώρισε στο νοσοκομείο η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Στην δωρεά ενός σύγχρονου μηχανήματος υπερήχου προχώρησε η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Το νέο μηχάνημα αγοράστηκε από την Μητρόπολη, κατόπιν συνεννοήσεως με τον Διοικητή του Ιδρύματος κ. Λαζόπουλο και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των δύο μαιευτικών κλινικών του Νοσοκομείου κυρίων Κουτσούγερα του Ε.Σ.Υ. και Λυμπέρη της Πανεπιστημιακής Κλινικής.

Εν συνεχεία, τοποθετήθηκε στην μαιευτική των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου και τέθηκε αμέσως σε λειτουργία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών όλου του νομού Έβρου.

O Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Λαζόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη Μητρόπολη και προσωπικά στον Μητροπολίτη κ. Άνθιμο για αυτή την ευγενική χορηγία και παραχώρηση.

Από την πλευρά του, ο κ. Άνθιμος ευχαρίστησε τους υπευθύνους των κλινικών για την συνεργασία, ώστε «να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα χαράς και ικανοποίησης» και τόνισε ότι «στο παρατεταμένο διάστημα της κρίσης που διέρχεται η πατρίδα μας, μόνο ενωμένοι και με από κοινού ενέργειες μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που καθημερινά καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε». 

Να σημειωθεί ότι το συνολικό κόστος αγοράς του μηχανήματος υπερήχου για τις μαιευτικές κλινικές του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου ξεπέρασε τις 12.000 ευρώ. 

Πηγή: e-evros.gr