Δεν ειναι βέβαια η περιοχή του Καράβολα, στο Ηράκλειο, μια περιοχή ,που φημιζόταν για την καθαριότητά της. Δεν ειναι και μια περιοχή που δεν...περίμενες να βλέπεις ποντίκια, αρουραίους και άλλα τρωκτικά μια και είναι εκεί εκβολές αγωγών , πετάνε διάφορα αστικά απορρίμματα, γενικώς...μπάχαλο!
Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες περίοικοι, Ηρακλειώτες που κάνουν βόλτα στην περιοχή και πολλά παιδιά που είναι στις παιδικές χαρές διαπιστώνουν τεράστια αύξηση του πληθυσμού των τρωκτικών!
"Πάντα βλέπαμε ένα ποντικό, κάτι πιο μεγάλο σε αρουραίο, αλλά αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες είναι περίεργο! Κάνουν κατά...δεκάδες βόλτα γύρω μας! Έχει γίνει κάτι και έχει αυξηθεί ο πληθυσμός;" είπε στο cretalive αναγνώστρια που και χθες βρέθηκε στην περιοχή.
Κι άλλος συμπολίτης μας που προχθές πήγε το γιο του για ποδήλατο λέει ότι...φοβήθηκε με τόσα ποντίκια που είδε!
"Σε κάποιο βαθμό θα ήταν φυσιολογικό. Εάν δεν έχει εκεί ποντίκια που θα έχει; Αλλά τόσα πολλά; Μήπως πρέπει να κάνει ο δήμος ή διεύθυνση Υγείας μια μυοκτονία;" αναρωτιέται.
cretalive.gr 

Χαμός στο Ηράκλειο με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ