Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Κλείνουν Βηλαρά και Βαλαωρίτου, για την υλοποίηση του έργου αλλαγής του οδοφωτισμούΑπό αυτό το Σάββατο ξεκινούν οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης και διαχείρισης ενέργειας οδοφωτισμού», του Δήμου Ιωαννιτών.

Η Δημοτική Αρχή ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών μας και των οδηγών, που θα υποστούν για το επόμενο διάστημα (του ενάμιση μήνα περίπου) μια ταλαιπωρία από το τμηματικό κλείσιμο δρόμων, ωστόσο εξηγεί πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει τον αστικό φωτισμό και θα επιφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων για...
το Δήμο.Το έργο ξεκινάει το Σάββατο από τις οδούς Βηλαρά και Βαλαωρίτου, με κατασκευή αρχικά του εναέριου δικτύου οδοφωτισμού, που απαιτεί το κλείσιμο του δρόμου.
Έτσι με απόφαση του Δημάρχου Ιωαννίνων απαγορεύεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, στην οδό Βηλαρά και στο τμήμα της οδού Βαλαωρίτου μέχρι την συμβολή της με τις οδούς Καραϊσκάκη & Τσακάλωφ: 
-Το Σάββατο 17 /10/2015 και την Κυριακή 18/10/2015 τις ώρες από 7.30 το πρωί μέχρι 7.30 το απόγευμα
-Τη Δευτέρα 19/10/2015 από τις 2.30 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το πρωί της Τρίτης 20/10/2015

http://epirusgate.blogspot.gr/

Χαμός στα Γιάννενα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ