Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Δήμος Κοζάνης: Πες τη γνώμη σου

Χωρίς τίτλο
Συνεχίζοντας την προσπάθεια για καλύτερη επικοινωνία με τους δημότες, ο Δήμος Κοζάνης  έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ένα ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του και ταυτόχρονα  ζητά από τους δημότες τις απόψεις και προτάσεις τουγια μια σειρά από σημαντικά θέματα, που αφορούν το Δήμο.

Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου θα συνυπολογισθούν για τη βελτίωση των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.
Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το βρείτε εδώ http://www.kozanh.gr/web/guest/questionnaire
Παράλληλα, στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ενταθούν οι επαφές με πολίτες και φορείς όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων μέσω Τοπικών Συνελεύσεων και κατά τόπους επισκέψεων.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να δώσει βήμα διαλόγου σε όλους τους δημότες του Δήμου Κοζάνης, ώστε να είμαστε όλοι συμμέτοχοι, στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης των δημοτικών υπηρεσιών.
giapraki.com 

Χαμός στην Κοζάνη με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ