Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Άγριος καυγάς και…γενικευμένη σύρραξη νεαρών τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Κοζάνης-Αιμόφυρτη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο-Έξι προσαγωγές!

κατάλογος

Άγριος καυγάς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο κέντρο της Κοζάνης, όταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, συνεπλάκησαν παρέες νεαρών, με αποτέλεσμα, μάλιστα, μια κοπέλα να καταλήξει τραυματισμένη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο!Ο καυγάς ξεκίνησε περί τις 5.30-6 το πρωί, όταν νεαροί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, στο τελος του κεντρικού πεζόδρομου, απέναντι από τα Goody’s, πιθανότατα λόγω οπαδικών διαφορών.
Στη συνέχεια, μια παρέα άλλων νεαρών, οπαδών…τρίτης, διαφορετικής ομάδας, ενεπλέκησαν στον καυγά, λίγο πιο κάτω, με αποτέλεσμα να έχουμε…γενικευμένη σύρραξη, στην οποία μια νεαρή κοπέλα (η οποία φέρεται να φώναζε εκνευρισμένη «είναι δυνατόν να τσακώνεστε για τα ποδοσφαιρικά;») τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη για τις πρώτες βοήθειες στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο!
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, της Ασφάλειας Κοζάνης και της ομάδας «Δίας», με το κέντρο της Κοζάνης να έχει αναστατωθεί από τον άγριο αυτόν καυγά.
Οι άντρες της Αστυνομίας προσήγαγαν στο Α,Τ, Κοζάνης έξι άτομα, τα οποία, ωστόσο, δε θέλησαν να αλληλο-υποβάλλουν μηνύσεις και αφέθηκαν ελεύθερα.΄