Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Τρικαλινός πάρκαρε την BMW μπροστά στην Πειραιώς στον πεζόδρομο της Ασκληπιού για να βγάλει 60 ευρώ!

2

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη το πρωί του Σαββάτου στον πεζόδρομο της Ασκληπιού.Είναι γνωστό βέβαια το πρόβλημα της συμπεριφοράς οδηγών που παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους της πόλης των Τρικάλων.
Όμως αυτό που συνέβη το Σάββατο στις 9.30 το πρωί υπερβαίνει τα εσκαμμένα.
Ο νεαρός οδηγός της ΒΜW μπήκε φουριόζος στον πεζόδρομο και στάθμευσε ακριβώς μπροστά στα σκαλιά της Τράπεζας Πειραιώς (πρώην ΑΤΕ) και αφού έβγαλε χρήματα από το ΑΤΜ έφυγε σαν «κύριος»
Για κακή του τύχη εκείνη την ώρα βρίσκονταν ακριβώς απέναντι από την Τράπεζα πολύ γνωστός Τρικαλινός πολιτικός ο οποίος και κατέγραψε το «κατόρθωμα» του νεαρού οδηγού και το έστειλε στο trikaladay.
Όπως το σχολίασε ο ίδιος «θρασύτατος οδηγός πάρκαρε μπροστά στην Πειραιώς ( πρώην ΑΤΕ) στον πεζόδρομο της Ασκληπιού για να κάνει ανάληψη. Κατέβηκαν δύο τύποι να κάνουν ανάληψη .
Θα πρέπει να φοβήθηκαν μήπως κάποιος τους κλέψει τα 60 ευρώ!!! Έλεος παιδιά, έχει και άλλο κατάστημα ή Πειραιώς στην Ασκληπιού 200 μέτρα πιο κάτω. !!!

trikaladay.gr 

Χαμός στα Τρίκαλα με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ