Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η θεμελίωση του νέου Παιδικού χωριού SOS που πρόκειται να ανεγερθεί στην περιοχή της Φοινικιάς. 

Το Παιδικό χωριό SOS είναι το 4ο κατα σειρά που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών της ευρύτερης περιοχής που έχουν στερηθεί τη φροντίδα της φυσικής τους οικογένειας και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το έργο των παιδικών χωριών sos που ήδη λειτουργούν σε Βάρη, Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολη. 
Η δημιουργία του χωριού αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε λιγότερο από 1,5 χρόνο σε μία έκταση 3 στρεμμάτων, και θα περιλαμβάνει τέσσερα τμήματα, από τα οποία τα 3 θα προορίζονται για τη φιλοξενία των παιδιών, ενώ το ένα για τη φιλοξενία του προσωπικού.
Το νέο αυτό ξεκίνημα των παιδικών χωριών SOS στην Κρήτη έχει δημιουργήσει την ανάγκη ανεύρεσης νέων συνεργατών ειδικά στο ρόλο της Μητέρας SOS η οποία αναλαμβάνει το μεγάλωμα των παιδιών προσφέροντας με τη σταθερή παρουσία της αγάπη φροντίδα στήριξη και σιγουριά για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον ασφαλείας που θα καλύπτει όλες τους τις ανάγκες.

cretalive.gr 
 
Χαμός στο Ηράκλειο με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ