Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Επεισοδιακή η επίσκεψη Γεωργιάδη στις Σέρρες (vid)

Απρόσμενη τροπή πήρε η επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στα Κερδύλλια Σερρών - Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ περικυκλώθηκε από μέλη της ''Σπίθας''...

Τις αποδοκιμασίες μελών της «Σπίθας» Θεσσαλονίκης, δέχτηκε ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργίαδης στα Κερδύλλια Σερρών. Τα μέλη του πολιτικού φορέα συνάντησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά την εκδήλωση για την 74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων, στο καφενείο του χωριού. Εκεί συνομίλησαν σε έντονο ύφος και στη συνέχεια τον αποδοκίμασαν.
Μετά το επεισόδιο, η Σπίθα Θεσσαλονίκης εξέδωσε και ανακοίνωση: ''Στο καφενείο του χωριού, ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υποψήφιο αρχηγό της Ν.Δ. Σε ερώτησή μας για το τί ακριβώς ήρθε να κάνει στα ιερά χώματα των Κερδυλλίων, αφού δηλώνει εδώ και χρόνια ότι οι ¨Γερμανοί είναι φίλοι μας¨, απάντησε κυνικά λέγοντας ότι η Γερμανία είναι η Ευρωπαίκή Ένωση. Θέλετε να φύγουμε, μας ρώτησε εκβιαστικά. Απαντήσαμε λέγοντάς του ότι θα είναι καλύτερα να φύγει η Γερμανία, γιατί αυτοί δεν συμπεριφέρονται ως Ευρωπαίοι, αφού καταστρέφουν για τρίτη φορά τους λαούς της Ευρώπης!
Για να γλυτώσει, μη έχοντας απαντήσεις, έριξε τις ευθύνες στο Σύριζα. Φυσικά, του είπαμε ότι τους θεωρούμε όλους (το κομματικό σύστημα) ίδιους, από τη στιγμή που συνδιαλέγονται με τον κατακτητή. Ο κόσμος που παρακολουθούσε τον διαξιφισμό αντέδρασε έντονα και τον αποδοκίμασε, υπενθυμίζοντας του, τις χιλιάδες των συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν στον βωμό των Μνημονίων που ο ίδιος, ανερυθρίαστα, υπέγραφε''!


newsit.gr 
 
Χαμός στις Σέρρες με τις δωροεπιταγές 850€ για ψώνια σε ΣουπερΜάρκετς!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λάβεις μέρος σε μια έρευνα καταναλωτών σχετικά με κάποια προϊόντα στα ΣουπερΜάρκετς.Λάβε μέρος πατώντας εδώ